رفتن به محتوای اصلی
x

واحد بهبود تغذیه

واحد بهبود تغذیه

نام و نام خانوادگی : فاطمه افشاری

سمت : مسئول واحد

مدرك : کارشناس ارشد تغذیه 

تماس :

هدف کلی واحد :(تامین ؛ حفظ و ارتقای وضعیت تغذیه جامعه)

اهداف برنامه ای :

موضوع:

۱بهبود روند رشد و وضعیت تغذیه کودکان زیر ۶ سال

۲بهبود وضعیت تغذیه دانش آموزان

۳بهبود وضعیت تغذیه مادران باردار و شیرده

۴بهبود وضعیت تغذیه سالمندان

۵پیشگیری و کنترل اختلالات ناشی از کمبود ید

۶پیشگیری و کنترل اختلالات ناشی از کمبود آهن و کم خونی ناشی از فقر آهن

۷پیشگیری و کنترل اختلالات ناشی از کمبود سایر ریز مغذی ها (ویتامین B2 – D – A – روی و کلسیم

۸ارتقای فرهنگ و سواد تغذیه ای جامعه به منظور کاهش شیوع سرطان

۹ارتقای فرهنگ و سواد تغذیه ای جامعه به منظور کاهش شیوع بیماریهای قلبی عروقی و فشار خون

۱۰ارتقای فرهنگ و سواد تغذیه ای جامعه به منظور کاهش شیوع دیابت

۱۱ارتقای فرهنگ و سواد تغذیه ای جامعه به منظور کاهش شیوع چاقی

۱۲بهبود وضعیت تغذیه در مراکز عمومی و جمعی

 

انجام برنامه های فوق از طریق فعالیتهای زیر:

۱- آموزش کارکنان

۲- آموزش جامعه

۳- جلسات درون بخشی و بین بخشی

۴- تهیه و توزیع مواد کمک آموزشی

۵- انجام طرحهای مداخله ای و پژوهشی

۶- نظارت بر فعالیت کارکنان محیطی و سایر اماکن(مهد ، سرای سالمندان ، مدارس ،مراکز طبخ غذای سایر ادارات و کارخانجات)