برگزاری کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان سمیرم با دستور کار آنفلوآنزا
17آبانماه 1401 کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان سمیرم با دستور کار:بیماری آنفلوآنزا وراههای پیشگیری و کنترل آن ،به ریاست فرماندار وبا حضورمسئولین ونمایندگان ادارات عضو، مدیر شبکه بهداشت و درمان وکارشناس مسئول بیماریهای شبکه در محل سالن اجتماعات فرمانداری برگزار گردید.
- در این جلسه مطالبی در خصوص آمادگی در راستای کنترل ، پیشگیری ومراقبت آنفلوآنزای فصلی پرندگان ارائه گردید ودر پایان مواردی بعنوان مصوبه تصویب گردید.