صفحه اصلی | معرفی شهرستان | سایت دانشگاه | اخبار | پست الکترونیک | تماس با ما

beauty_flowers_persian-star.org_40.jpg

مطالب آموزنده

اِنّ اَعفَی النّاسِ مَن عَفا عِندَ قُدرَتِهِ
بخشنده ترین مردم کسی است که در هنگام قدرت می بخشد.

برگزاری کمیته بیماریهای منتقله از آب و غذا چاپ

کمیته بیماریهای منتقله از آب و غذا با هدف کنترل و پیشگیری از بیماریهای منتقله از آب و غذا بویژه وبای التور در مورخه 17/6/90 راس ساعت 9 صبح با حضور مسوولین واحدهای بهداشتی و درمانی در دفتر معاون بهداشتی تشکیل گردید.

بعد از تلاوت آیاتی چند از کلام ا... مجید، مهندس محمدی( معاون بهداشتی شبکه)ضمن بیان اهداف ،به این نکته اشاره داشتند که تشکیل این کمیته در این زمان، بدلیل همزمان شدن با موضوع بروز و شیوع بیماریهای ناشی از مواد غذایی و آب بویژه التور در چند استان کشوراز  اهمیت ویژه بر خوردار است که نیازمند همکاریهای درون بخشی و بین بخشی می باشد

سپس آقای تیموری کارشناس مسوول مبارزه با بیماریها اهمیت شناسایی بیماری التور و گزارش دهی بیماری را جز اولویت های بهداشتی دانسته و آشنایی کلیه پرسنل بهداشتی درمانی را با تعریف،  علائم، درمان و راههای پیشگیری از بیماری را ضروری دانسته و برگزاری کلاسهای آموزشی در کلیه مراکز بهداشتی درمانی وخانه های بهداشت را جز اولویت جلسات بهداشتی ذکر نمودند.

پس از بحث و تبادل نظر بین اعضاء کمیته، جلسه با تصویب 26 مورد به پایان رسید.

سامانه سلامت ایرانیان