previous pauseresume next

گزارش کمیته غذا و تغذیه درسمیرم

دکتر صبوحی ضمن خیر مقدم به مدعوین و تبریک عید سعید فطر ،  در زمینه اهمیت وضرورت تدوین برنامه سند ملی تغذیه و اهداف اجرایی برنامه مطالبی را مطرح نمودند .سپس خانم افشاری (کارشناس مسوول بهبود تغذیه) در زمینه نقش تغذیه در پیشگیری و درمان بیماریهای مزمن غیر واگیر ،مفاهیم امنیت غذا و تغذیه و ایمنی غذا، مدل مفهومی امنیت غذا و تغذیه ، وضعیت جهان و ایران به لحاظ امنیت غذا ، راهبردهای کلان اتحادیه اروپا در تغذیه و امنیت غذایی (۲۰۰۷ تا ۲۰۱۲) و همچنین وضعیت تغذیه در سطح شهرستان با توجه به شاخص های سامانه سیب مطالبی را مطح نمودند و در ادامه با توجه به بند ۶ و ۷ مصوبه سند ملی و شرح وظایف ادارات  و بحث و تبادل نظر مصوبات جلسه تعین گردید و جلسه راس ساعت ۱۲ با ذکر صلوات خاتمه یافت.    

ارتباط با ما

ادرس:فلکه ساعت ،خیابان ابن سینا

شماره تلفن: ۵۳۶۶۰۲۶۳،۵۳۶۶۰۲۶۲،۵۳۶۶۰۲۶۱

ایمیل:semirom.health@mui.ac.ir

سیستم گویای اداره بازرسی ،ارزیابی:۳۷۹۲۲۲۰۰