previous pauseresume next

جلسه و کمیته غذا و تغذیه درشبکه بهداشت سمیرم

جلسه بود ، سپس دکتر صبوحی ضمن خیر مقدم به مدعوین و آرزوی قبولی طاعات و عبادات  در زمینه اهمیت پایش برنامه IDD و همچنین اهمیت تغذیه در سلامت  مطالبی را مطرح نمودند ،در ادامه خانم افشاری (کارشناس مسوول بهبود تغذیه ) در زمینه ید و نقش آن در بدن ،عوارض ناشی از کمبود آن ، مقادیر مورد نیاز ،منابع غذایی ، اهمیت پایش آن در سه سطح تولید ،توزیع و مصرف ، عوارض ناشی از مصرف نمک دریا با توجه به تبلیغات گسترده وآخرین نتایج  پایش ملی دریافت ید جامعه از  سال ۹۳ تا سال ۹۷ ،آمار مربوط به وضعیت مصرف روغن ها و چربیها ،شاخص های مربوط به غربالگری تغذیه ،شاخص های انتروپومتریک و ارزیابی وضعیت تغذیه شهرستان مطالبی را ارائه نمودند. ئر ادامه پس از بحث و نبادل نظر مصوبات جلسه تعیین و جلسه راس ساعت ۱۰:۳۰ دقیقه با ذکر صلوات خاتمه یافت.

ارتباط با ما

ادرس:فلکه ساعت ،خیابان ابن سینا

شماره تلفن: ۵۳۶۶۰۲۶۳،۵۳۶۶۰۲۶۲،۵۳۶۶۰۲۶۱

ایمیل:semirom.health@mui.ac.ir

سیستم گویای اداره بازرسی ،ارزیابی:۳۷۹۲۲۲۰۰